lunes, 26 de diciembre de 2011

Generalitat de Catalunya :Guardons de Turisme 2011

Un any més la Generalitat de Catalunya ha reconegut amb els Guardons del Turisme professionals, empreses i entitats del sector que, amb el seu esforç han contribuït al desenvolupament del turisme a Catalunya. En l’edició d’enguany el govern català ha atorgat 22 guardons: 2 guardons d’honor, 10 medalles turístiques i 10 diplomes turístics.

Balnecat té l'honor de comptar amb dos del guardonats de l'edició d'enguany.

El Sr. Antoni Campos Cuevas , propietari del Grup Broquetas de Caldes de Montbuí ha rebut una MEDALLA TURÍSTICA per ser un gran impulsor del sector dels balnearis arreu de Catalunya.

La familia Pal, propietària del Balneari Sant Vicenç, va recollir el  DIPLOMA TURÍSTIC l’Hotel Balneari Banys de Sant Vicenç (Alt Urgell) , balneari que data del 1775 i que actualment s'ha convertit en un referent en el mon dels balnearis catalans pel seu caràcter familiar i acollidor.

Moltes felicitats !


Guardons de Turisme 2011

lunes, 12 de diciembre de 2011

SPAZIOREPORT

La revista on line SPAZIOREPORT, especialitzada en el sector del termalisme i el wellness a nivell professional, ha publicat en la seva edició del 2 de desembre l'article : Balnecat, nueva marca turística de los balnearios de Cataluña.


Enllaç :http://www.spazioreport.com/

NADAL A BALNECAT: I CONCURS DE FOTOGRAFIA A BALNECAT




La idea es celebrar el Nadal en els nostres Bloc i Facebook d’una manera diferent, permetent a la gent de participar i gaudir d’un concurs “amateur”, i sobre tot, estimular a la gent a fer les seves fotos relacionades amb Balnecat durant aquestes festes nadalenques.
Aquest Nadal, heu pensat anar en un Balneari de BALNECAT, doncs agafeu la càmera fotogràfica i cerqueu la foto que us permetrà guanyar una nit d’allotjament a per a dues persones amb accés al circuit d’aigües en una Balneari de Balnecat.
La idea es que aneu a explorar Balnecat i ens envieu una foto d’un racó d’un balneari, d’un moment de relax o de l’aigua amb un toc diferent. Us demanem que en les vostres fotos surti sempre un element característic d’un Balneari, qualsevol element serà acceptat : un barnús, una font, unes mans fent un massatge, un edifici de Balnecat, una piscina. Podeu deixar anar la vostra imaginació ¡! Envieu-nos les vostres obres d’art en el Bloc i Facebook de Balnecat.....i a esperar que el jurat voti la vostra foto.


FULL D’INSCRIPCIÓ: NADAL A BALNECAT

Qui pot participar?
1- Poden participar totes aquella persones que vulguin i siguin seguidores del nostre bloc i/o facebook de Balnecat.

Com puc participar?
 2-  La participació en el concurs serà per unitat familiar (no a títol individual). Poden participar tots el membres amics del Facebook i/o seguidors del bloc de BALNECAT. (Inscrits com a molt tard en la data del tancament de la convocatòria del concurs). La subscripció és gratuïta. 
3- Les fotografies s’han d’enviar en el  Facebook de Balnecat (no en el bloc) i enviar les dades del participant al correu electrònic (balnecat@balnecat.com). Cada fotografia ha d’estar signada amb un pseudònim y ha de portar el títol personal de l’autor. No s’acceptaran fotografies sense pseudònim ni títol. Quedant automàticament desqualificat l’autor que en enviï més de dues.
4- S’accepten fotografies fetes amb qualsevol dispositiu que pugui capturar imatges (càmera, mòbil, etc…) No s’acceptaran fotografies on no es distingeixi bé la imatge o bé el seu contingut no respecti les normes del propi concurs i les normes ètiques.

Temàtica i  categories
5- La temàtica de les fotos serà Nadal al Balneari, aquelles fotografies rebudes que no contemplin les bases del concurs seran directament eliminades. (sempre amb un element característic d’un Balneari de Balnecat , qualsevol element serà acceptat : un barnús, una font, unes mans fent un massatge, un edifici de Balnecat, una piscina...)

6- Les fotografies dels participants han de ser fetes per ells mateixos. Els administradors del Bloc i Facebook de Balnecat entenen que el que envia les fotografies és el propietari de les mateixes

7- El dret dels administradors del Bloc i Facebook de Balnecat és exposar les fotografies enviades. Els autor de les fotografies cedeixen tots els drets de propietat de les seves obres. 

8- Els administradors del Bloc i Facebook de Balnecat entenen que poden publicar les fotos que se’ns enviïn; entenent per tant que totes les persones que surten en les imatges que se’ns enviïn han donat permís per aparèixer en en les fotos, o en el seu cas, siguin publicades en el nostre bloc i facebook. 

9- No admetrem fotografies on es mostri clarament les cares o siguin fàcil de identificar de persones menors de edat.

Enviament i recepció de fotografies
10- Les fotografies s’han d’enviar en el  Facebook de Balnecat. Per altra banda, s’han d’enviar les fotografies i les dades del participant al correu electrònic (balnecat@balnecat.com). Cada fotografia ha d’estar signada amb un pseudònim y ha de portar el títol personal de l’autor. No s’acceptaran fotografies sense pseudònim ni títol. Un cop enviat el correu electrònic, els administradors del bloc/facebook us enviaran un e-mail de resposta. Si al cap de 5 dies no heu rebut resposta, us agraïm us poseu en contacte amb eugenia@balnecat.com

IMPORTANT: el correu electrònic de confirmació de dades del participant ha d’indicar en el assumpte : NADAL A BALNECAT seguit del pseudònim de l’autor.

Termini de presentació
 11- El termini de presentació de les fotografies serà a partir d’avui fins el diumenge 8 de gener 2012 a les 23:59 hora local (Catalunya).

Jurat i valoració

12- Els membre del jurat són els dos administradors del bloc organitzador.

13- Es valorarà la qualitat de la fotografia, el seu disseny i la seva temàtica.

Publicació de las fotografies guanyadores i premis

14- Els pseudònims dels tres finalistes, amb les seves respectives fotografies guanyadores es publicaran en una entrada comú. Aquesta entrada es publicarà en el Bloc e Balnecat el dia 14 de gener 2012. S’enviarà igualment un correu als participants quan la entrada sigui pública per que aquests puguin veure els resultats finals)

15- Els premis establerts són els següents:

Primer : Una nit d’hotel per dues persones (habitació doble) amb esmorzar i dues entrades al seu circuit termal en un Balneari de Balnecat.

Segon: Accés a un circuit termal per a dues persones en un Balneari de Balnecat.

Tercer: 2 Piscines termals en un Balneari de Balnecat.

martes, 6 de diciembre de 2011

Agència Catalana de Turisme

En el seu Bulletí per a professionals, l'Agència Catalana de Turisme presenta :


Balnecat, la marca dels balnearis catalans


Balnecat és la nova marca turística que agrupa els balnearis que formen part de l’Associació Balneària de Catalunya, i on es troben la majoria de centres termals catalans. llegiu més

Girona a peu - Senderisme i activitats a l'aire lliure


Girona a peu

Bloc especialitzat en senderisme i activitats al'aire lliure ha destacat la creació de Balnecat.

Us esperem a Balnecat !

dDermis y Balnecat




Ddermis magazine presenta mensualmente todas las novedades en cosmética y salud para estar al día de los nuevos lanzamientos y propuestas para mantenernos bell@s y saludables.

Balnecat como patrocinador colabora este mes, consulta el enlace  dDermis



Nadal i Cap d'Any

Els Balnearis han preparat per aquestes festes uns paquets molt atractius per celebrar Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any en els Balnearis de Balnecat.


Veniu a descobrir les nostra oferta Especial Nadal amb el menú tradicional per gaudir de les nostres tradicions des de la sopa de galets fins els torrons.



I finalment veniu a rebre el 2012 en els nostres establiments on la gastronomia, la música i cotilló estan a punt per celebrar-ho de debò !!


Bones festes !!!

QUE QUI COM

Les aigües termals de Caldes de Malavella

Mirem d'explicar el fenomen natural que es dóna en aquesta població gironina, per les propietats de l'aigua i els efectes i conseqëències que al llarg del temps han suposat.