domingo, 26 de febrero de 2012

CICLOTURIME I BALNEARIS

Avui us proposem d'agafar la bicicleta per descobrir Catalunya i els seus Balnearis. Després d'una jornada intensa i esforç un bon massatge i un bany en les piscines termals dels nostres Balnearis us deixaran nou per tornar a emprendre la ruta. Així, doncs animeu-vos, aqui us indiquem una ruta per fer a la província de Girona Catalunya Cicloturisme Fent aquesta ruta podreu acostar-vos als Balnearis de Caldes de Malavella (Balneari Prats i Balneari Vichy Catalan) i fins i tot desviant-vos una miqueta us recomanem apropar-vos a Santa Coloma de Farners al Balneari Termes Orion i pels experts en rutes difícils....perquè no anar fins Sant Hilari de Sacalm al Balneari de Font Vella !!

Apa, doncs....bona ruta i bon Balnecat !!

domingo, 19 de febrero de 2012

DIA DEL PARE

DIA DEL PARE



Aquest any li voleu fer un regal original al vostre pare.

Voleu que el 19 de març sigui molt especial !!!

Balnecat us ofereix un gran ventall de regals pel DIA DEL PARE : un massatge relaxant, una dutxa Vichy, un circuit termal o una estada en un balneari de Balnecat.

Entreu en la nostra web www.balnecat.com i descobriu tots els regals !! 

Les Falles de València

Balnecat us proposa de passar les Falles en els Balnearis de Catalunya.

Voleu escapar-vos dels miilers de turistes que invadeixen la ciutat ?
Veniu als nostres Balnearis, descobriu les nostres ofertes i deixeu-vos seduir pels nostres paquets de 1, 2 o més dies.

Us esperem per les Falles !!

domingo, 12 de febrero de 2012

Temporada 2012

La nova temporada termal ja ha començat. Balnecat us presenta els seus nous paquets per gaudir de les propietats de les aigües minero medicinals i gaudir d'un moment de relax.

Descobriu les noves ofertes per aquest 2012 !!

Aquest dies d''hivern rigurós i molt fred, us invitem a endirsar-vos en les nostres pisicines d'aigües calentes, deixar-vos mimar per les mans expertes dels nostres terapeutes i gaudir de la nostra gastronomia catalana.

Us esperem en els balnearis de Balnecat !!.

Termes beneficioses per a l'organisme

Diari de girona

En el seu article (maig 2011 : Termes beneficioses per a l'organisme), el diari de girona ens descriu nombroses propietats de les aigües minero medicinals beneficioses per a l'organisme, més concretament es centra en les malaties demartològiques. (psoriasis, dermatitis, fongs,etc.)

miércoles, 8 de febrero de 2012

Sant Valentí

Vine a celebrar el Sant Valentí en els Balnearis de Balnecat.  


Balnecat ha preparat unes escapades romàntiques per compartir amb la teva parella !! ....Una piscina termal, un sopar romàntic, un copeta de cava....gaudeix d'un moment especial i sorpèn a la teva parella i regala-li un escapada de Sant Valentí en els nostres Balnearis.