domingo, 22 de julio de 2012

Balneotherapy & Balneology The Science and Art of Mineral Water Therapy


Hemos encontrado un artículo muy interesante sobre la Balneoterapia y Balneología publicado en Estados Unidos.
Dicho artículo aborda de una manera clara y concisa las características de las aguas minero medicinales. El lector apreciará que se centra especialmente en las aguas minero medicinales de Tecota Hot Springs, pero se aborda igualmente las  características y especificaciones de las aguas minero medicinales en general y sus beneficios.

domingo, 15 de julio de 2012

Literatura , fonts i balnearis


Internet ens apropa a un munt de blog, articles, treballs. Avui, hem decobert un llibret on el lector pot resseguir les petjades literàries de les fonts i els balnearis de la dita “comarca de l’aigua” i reviure’n les experiència viscudes a través dels escriptors que hi han fet estada i n’han deixat constància en les seves obres. 
Els balnearis de la Selva :Literatura, fonts i balnearis a  Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners i Sant Hilari Sacalm.

Edita: Càtedra M. Àngels Anglada de Patrimoni Literari (Universitat de Girona i Diputació de Girona) i Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural  (Universitat de Girona i Comunitat de Municipis de la Vall d’Aro per a la Gestió de l’Espai del Metge i de la Salut Rural) 
Presentació: Narcís Figueras i Mariàngela Vilallonga







jueves, 12 de julio de 2012

Codi QR Facebook Balnecat

Ens seguiu en el Bloc però també us agrada el Facebook. Aqui us presentem el nostre codi QR de Facebook. Us esperem a Facebook : Fes-te'n FAN

viernes, 6 de julio de 2012

Nits d'Estiu


Els dies son llargs i conviden a passejar i gaudir de la natura. Els Balnearis de Balnecat són el lloc ideal per relaxar-vos i descobrir els nous indrets, racons de natura o espais on tot us porta cap al benestar.
Doneu-vos un petit caprici  i gaudiu de les NITS D’ESTIU. Entreu en la web de BALNECAT i descobriu les ofertes d'aquest estiu.

miércoles, 4 de julio de 2012

Balnecat patrocinador oficial del Torneig de Golf del RACC

Un any més Balnecat ha sigut : Patrocinador oficial del 8è Torneig RACC Golf Challenge 2012. 
L'esport és salut i Balnecat dóna suport a totes aquelles activitats on la SALUT és la protagonista. 
Balnecat ha mostrat el seu suport una vegada més als Esportistes que cuiden de la seva salut i que al mateix temps saben gaudir d'unes jornades esplèndides plenes de diversió i joia.