martes, 25 de septiembre de 2012

LA ARTROSIS

El pasado 15 de junio 2012 , se publicó en La Vanguardia un artículo muy interesante sobre la artrosis. La artrosis es una enfermedad que se caracteriza por el desgaste de las superficies cartilaginosas de una o más articulaciones dels organismo.

Tal como se indica en dicho artículo, durante muchos años se percibía como un mal inevitable asociado al envejecimiento, no obstante, constatamos que actualmente dicha patología afecta otros "colectivos" :
- Jóvenes deportistas
- Trabajadores que desarollan movimientos repetitivos
- Mujeres menopáusicas
- Personas con sobre peso
- Personas mayores

En dicho artículo se exponen 10 recomendaciones que responden a la pregunta:

Cómo ganarle a la artrosis


martes, 18 de septiembre de 2012

domingo, 16 de septiembre de 2012

Pont de la Mercè

Encara vols gaudir dels darrers dies d'estiu : ara és el moment. Entra en la nostra web Balnecat i busca la oferta que més t'agradi

viernes, 7 de septiembre de 2012

Aprofiteu els darrers dies d'estiu

No us despediu de l'estiu sense cuidar-vos i dedicar un moment al vostre cos i ànima. Us proposem d'anar uns dies a un Balneari de Balnecat. Podreu gaudir de tranquil·litat i pau tot mimant-vos. Encara queden habitacions lliures, no ho dubteu. Us hi esperem !!

martes, 4 de septiembre de 2012

Fotos dels Balnearis 1

Avui us presentem una foto del Balneari Estació Termal Caldes de Boí. Com veureu els cotxes aparcats i els ramat de bens al voltant del Balneari fa que aquesta foto sigui del tot entranyable.

Només fer un apunt, El Balneari Estació Termal Caldes de Boí continua oferint el mateix entorn i paisatge a dia d'avui. (Década dels 60)

domingo, 2 de septiembre de 2012

DESCANSAR DE LES VACANCES


El mes de setembre ens permet gaudir de moments de benestar i tranquil·litat mentre el sol encara ens envia els seus últims raigs , és el temps ideal per DESCANSAR DE LES VACANCES.

Un tractament ideal per posar a punt el nostre cos és l’embolcall. Els embolcalls de fang tenen efectes drenants i reafirmants. Els embolcalls d’algues reabsorbeixen els nòduls de grassa, revitalitzen els teixits ajudant a l’alliberació de retencions de líquids i reafirmen els teixits. És un tractament especialment recomanat per a persones que volen perdre pes i volum.