lunes, 12 de diciembre de 2011

NADAL A BALNECAT: I CONCURS DE FOTOGRAFIA A BALNECAT




La idea es celebrar el Nadal en els nostres Bloc i Facebook d’una manera diferent, permetent a la gent de participar i gaudir d’un concurs “amateur”, i sobre tot, estimular a la gent a fer les seves fotos relacionades amb Balnecat durant aquestes festes nadalenques.
Aquest Nadal, heu pensat anar en un Balneari de BALNECAT, doncs agafeu la càmera fotogràfica i cerqueu la foto que us permetrà guanyar una nit d’allotjament a per a dues persones amb accés al circuit d’aigües en una Balneari de Balnecat.
La idea es que aneu a explorar Balnecat i ens envieu una foto d’un racó d’un balneari, d’un moment de relax o de l’aigua amb un toc diferent. Us demanem que en les vostres fotos surti sempre un element característic d’un Balneari, qualsevol element serà acceptat : un barnús, una font, unes mans fent un massatge, un edifici de Balnecat, una piscina. Podeu deixar anar la vostra imaginació ¡! Envieu-nos les vostres obres d’art en el Bloc i Facebook de Balnecat.....i a esperar que el jurat voti la vostra foto.


FULL D’INSCRIPCIÓ: NADAL A BALNECAT

Qui pot participar?
1- Poden participar totes aquella persones que vulguin i siguin seguidores del nostre bloc i/o facebook de Balnecat.

Com puc participar?
 2-  La participació en el concurs serà per unitat familiar (no a títol individual). Poden participar tots el membres amics del Facebook i/o seguidors del bloc de BALNECAT. (Inscrits com a molt tard en la data del tancament de la convocatòria del concurs). La subscripció és gratuïta. 
3- Les fotografies s’han d’enviar en el  Facebook de Balnecat (no en el bloc) i enviar les dades del participant al correu electrònic (balnecat@balnecat.com). Cada fotografia ha d’estar signada amb un pseudònim y ha de portar el títol personal de l’autor. No s’acceptaran fotografies sense pseudònim ni títol. Quedant automàticament desqualificat l’autor que en enviï més de dues.
4- S’accepten fotografies fetes amb qualsevol dispositiu que pugui capturar imatges (càmera, mòbil, etc…) No s’acceptaran fotografies on no es distingeixi bé la imatge o bé el seu contingut no respecti les normes del propi concurs i les normes ètiques.

Temàtica i  categories
5- La temàtica de les fotos serà Nadal al Balneari, aquelles fotografies rebudes que no contemplin les bases del concurs seran directament eliminades. (sempre amb un element característic d’un Balneari de Balnecat , qualsevol element serà acceptat : un barnús, una font, unes mans fent un massatge, un edifici de Balnecat, una piscina...)

6- Les fotografies dels participants han de ser fetes per ells mateixos. Els administradors del Bloc i Facebook de Balnecat entenen que el que envia les fotografies és el propietari de les mateixes

7- El dret dels administradors del Bloc i Facebook de Balnecat és exposar les fotografies enviades. Els autor de les fotografies cedeixen tots els drets de propietat de les seves obres. 

8- Els administradors del Bloc i Facebook de Balnecat entenen que poden publicar les fotos que se’ns enviïn; entenent per tant que totes les persones que surten en les imatges que se’ns enviïn han donat permís per aparèixer en en les fotos, o en el seu cas, siguin publicades en el nostre bloc i facebook. 

9- No admetrem fotografies on es mostri clarament les cares o siguin fàcil de identificar de persones menors de edat.

Enviament i recepció de fotografies
10- Les fotografies s’han d’enviar en el  Facebook de Balnecat. Per altra banda, s’han d’enviar les fotografies i les dades del participant al correu electrònic (balnecat@balnecat.com). Cada fotografia ha d’estar signada amb un pseudònim y ha de portar el títol personal de l’autor. No s’acceptaran fotografies sense pseudònim ni títol. Un cop enviat el correu electrònic, els administradors del bloc/facebook us enviaran un e-mail de resposta. Si al cap de 5 dies no heu rebut resposta, us agraïm us poseu en contacte amb eugenia@balnecat.com

IMPORTANT: el correu electrònic de confirmació de dades del participant ha d’indicar en el assumpte : NADAL A BALNECAT seguit del pseudònim de l’autor.

Termini de presentació
 11- El termini de presentació de les fotografies serà a partir d’avui fins el diumenge 8 de gener 2012 a les 23:59 hora local (Catalunya).

Jurat i valoració

12- Els membre del jurat són els dos administradors del bloc organitzador.

13- Es valorarà la qualitat de la fotografia, el seu disseny i la seva temàtica.

Publicació de las fotografies guanyadores i premis

14- Els pseudònims dels tres finalistes, amb les seves respectives fotografies guanyadores es publicaran en una entrada comú. Aquesta entrada es publicarà en el Bloc e Balnecat el dia 14 de gener 2012. S’enviarà igualment un correu als participants quan la entrada sigui pública per que aquests puguin veure els resultats finals)

15- Els premis establerts són els següents:

Primer : Una nit d’hotel per dues persones (habitació doble) amb esmorzar i dues entrades al seu circuit termal en un Balneari de Balnecat.

Segon: Accés a un circuit termal per a dues persones en un Balneari de Balnecat.

Tercer: 2 Piscines termals en un Balneari de Balnecat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario